AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyükbaş görmek

Kahve falında büyükbaş görmek

Kahve falında büyükbaş görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında büyükbaş gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyükbaş hayvan kesildiğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyükbaş hayvan kellesi görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında büyükbaş hayvan boğazlamak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyükbaş hayvan kafası görmek maddi kayıpların sona ereceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyükbaş hayvan beslemek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çalışmaları kötüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyükbaş sürüsü görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyükbaş hayvan görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, insan sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyükbaş hayvan almak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir