Kahve falında birisine namaz kıldırmak

Kahve falında birisine namaz kıldırmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yiyip içeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine namaz kıldırmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında cemaatle cuma namazı kılmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yatsı namazını kıldığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin namaz kıldığını görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin namaz kıldığını görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, para sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılmaktan vazgeçmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın erkek karışık namaz kılmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine inanılır.

Kahve falında camide bayanlar namaz kılmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, uzaktan haberler işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir