AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yardımını almak

Kahve falında birinin yardımını almak

Kahve falında birinin yardımını almak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, hastaysa şifa bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yardımını almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında taşınan birine yardım etmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birinden yardım almak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalara yardım etmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkan yardımcısı olmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı nineye yardım etmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adama yardım etmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir