AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini telaşlı görmek

Kahve falında birini telaşlı görmek

Kahve falında birini telaşlı görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Kahve falında birini telaşlı gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Kahve falında anneyi telaşlı görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına inanılır.

Kahve falında düğün telaşı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında telaşlı birini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telaşa düşmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında telaş etmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında telaş içinde olmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini telaşlı görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telaşa düştüğünü görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir