AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ölüm haberini almak

Kahve falında birini ölüm haberini almak

Kahve falında birini ölüm haberini almak patron koltuğuna geçeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında birini ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında arkadaşının ölüm haberi almak fenalıkta bulunmaya, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ölüm haberini almak yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ölüm haberi almak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktordan ölüm haberi almak yeni çalışmalar yapılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında telefondan ölüm haberi almak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin ölüm haberini almak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak kendisine olan güveninin artacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir