AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini büyümüş görmek

Kahve falında birini büyümüş görmek

Kahve falında birini büyümüş görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini büyümüş gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında evine büyü yapıldığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu büyümüş görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyü yapılmış olduğunu görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyümüş olmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine büyü yapıldığını öğrenmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyülü muska görmek aile hayatının kötüye gideceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine büyü yapıldığını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hocaya büyü bozdurmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir