AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini açık saçlı görmek

Kahve falında birini açık saçlı görmek

Kahve falında birini açık saçlı görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yeni yerler göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında birini açık saçlı gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını açık görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı açık renge boyatmak insanları kıracağına, üzeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında saçı açık birini görmek başına türlü işler geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının açık olduğunu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı açık görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını saçı açık görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, helal ekmek yeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir