Kahve falında birinden mantar almak

Kahve falında birinden mantar almak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden mantar almak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında büyük beyaz mantar görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ mantar yemek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada mantar görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında mantar tabancası görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantar ağacı görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet eder.

Kahve falında evde mantar görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bahçede mantar görmek ismini herkese duyuracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir