AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden altın verdiğini görmek

Kahve falında birinden altın verdiğini görmek

Kahve falında birinden altın verdiğini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden altın verdiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında altın verdiğini görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin altın verdiğini görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana altın verdiğini görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine altın verdiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin altın verdiğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altın bilezik verdiğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın verdiğini görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin altın verdiğini görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir