AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir müjde almak

Kahve falında bir müjde almak

Kahve falında bir müjde almak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zorlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir müjde almak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Kahve falında müjde kelebeği görmek hak ve din yolunu bırakacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında birine müjde vermek maddi anlamda zayıflayacağına, işlerini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında cennet müjdesi almak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, keyifli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamilelik müjdesi almak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda müjdeli haber almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek müjdesi vermek kazancında da artış meydana geleceğine, işlerinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müjdeli bir haber almak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında cennetle müjdelendiğini görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir