AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hayvanı kesmek

Kahve falında bir hayvanı kesmek

Kahve falında bir hayvanı kesmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvanı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Kahve falında canlı hayvan kesmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta hayvan kesmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalettir.

Kahve falında hayvan kesmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan başı kesmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında büyükbaş hayvan kesmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bir hayvan kesmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçükbaş hayvan kesmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hayvanın boğazını kesmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir