AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının bebek doğurduğunu görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sezeryanla erkek bebek doğurmak kötü haberler alınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ikiz bebek doğurduğunu görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sünnetli erkek bebek doğurmak onları rahat ettireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında özürlü bebek doğurmak hayatının belli bir rutine oturacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında üçüz erkek bebek doğurmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalettir.

Kahve falında hamile olmak bebek doğurmak hayırlı bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir