AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir atın öldüğünü görmek

Kahve falında bir atın öldüğünü görmek

Kahve falında bir atın öldüğünü görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kişinin geri planda kalacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında bir atın öldüğünü gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında atlayıp ölmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında attan düşüp ölmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında atı öldürmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi atın öldüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında atlayarak ölmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında at öldürüldüğünü görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında öldürülmüş at görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlayıp ölmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir