AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabayla evlenmek

Kahve falında bir akrabayla evlenmek

Kahve falında bir akrabayla evlenmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabayla evlenmek gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla evlenmek zarar edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın evlendiğini görmek daha zengin hale geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla evlenmek işlerinin bir anda bozulacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla evlenmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın evlendiğini görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında akrabasıyla evlendiğini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında yakın akrabanın evlendiğini görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işarettir.

Kahve falında akrabayla evlendirilmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir