AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin bir eve gitmek

Kahve falında bilmediğin bir eve gitmek

Kahve falında bilmediğin bir eve gitmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bilmediğin bir eve gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Kahve falında yeni eve gitmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Kahve falında eve misafir gitmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir eve gitmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel eve gitmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çirkin amellere delalettir.

Kahve falında koşarak eve gitmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında kuruan okunan eve gitmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenip yurtdışına gitmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir