AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber ve patlıcan görmek

Kahve falında biber ve patlıcan görmek

Kahve falında biber ve patlıcan görmek eksiklerinin farkına varacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bereket ve zenginlik olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında biber ve patlıcan gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında biber patlıcan kızartması görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru patlıcan ve biber görmek yarınlarına inanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kuru biber patlıcan görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan ve yeşil biber görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir