AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayı görmek

Kahve falında beyaz ayı görmek

Kahve falında beyaz ayı görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kişinin her işi severek yapacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, moralinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ayı gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz ayı kovaladığını görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir ayı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yavru beyaz ayı görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ayı ve yavrusu görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ayı sevmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, asla harama bulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında küçük beyaz ayı görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz oyuncak ayı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir