AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sahibi olmak

Kahve falında bebek sahibi olmak

Kahve falında bebek sahibi olmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında bebek sahibi olduğunu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahipsiz bebek görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında bebek sahibi olacağını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz erkek bebek sahibi olmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe sahip olmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olduğunu görmek yeni planlar yapacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında sahipsiz bebek bulmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir