AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bebek doğurduğunu görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, büyük bir mala sahip olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında babasız bebek doğurmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin erkek bebek doğurduğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı bebek doğurmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin bebek doğurduğunu görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, muradın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek doğurmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek doğurtmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği doğurmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir