AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin dişlerinin olduğunu görmek

Kahve falında bebeğin dişlerinin olduğunu görmek

Kahve falında bebeğin dişlerinin olduğunu görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, işlerinin duracağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin dişlerinin olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Kahve falında yeni doğan bebekte diş görmek rahat bir nefes alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bebekte diş çıktığını görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri olan erkek bebek doğurmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında dişleri olan erkek bebek görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş çıkarmış bebek görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük bebeğin diş çıkardığını görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir