AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını yolmak

Kahve falında başkasının saçını yolmak

Kahve falında başkasının saçını yolmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını yolmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında beyaz saç yolmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını yolmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında kadın saçı yolmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini saçını yolmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında saçları yolmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında saçın yolduğunu görmek yarasını saracağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının saçını yolmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında annenin saçını yolmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir