AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ismini görmek

Kahve falında başkasının ismini görmek

Kahve falında başkasının ismini görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ismini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Kahve falında aziz ismini duymak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğazını görmek ekmeğinin verimli olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamza ismini duymak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında fareden isirilmak dilediği gibi yaşayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında borç istendiğini görmek ele geçecek haram mal ve paraya, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında islamı yaymak işlerinin aksayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ibrahim isminde birini görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında isminin değiştiğini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir