AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabasını kullanmak

Kahve falında başkasının arabasını kullanmak

Kahve falında başkasının arabasını kullanmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında arabayı hızlı kullanmak başarılarının kalıcı olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında trafikte araba kullanmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında içkili araba kullanmak ticarette başarılı olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin araba kullandığını görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin araba kullandığını görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında direksiyonsuz araba kullanmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde araba kullanmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında güzel araba kullanmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir