AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını umrede görmek

Kahve falında başkasını umrede görmek

Kahve falında başkasını umrede görmek hedeflerini tutturamayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını umrede gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında ailece umreye gitmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında umreye uğurlamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aradığı kişiyi bulacağına yorulur.

Kahve falında umreye hazırlanmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun umreye gittiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle umreye gitmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında umreye davet edilmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında hacca yada umreye gitmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında umrede ağlamak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir