AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını fakir görmek

Kahve falında başkasını fakir görmek

Kahve falında başkasını fakir görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çaresiz hallere düşeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını fakir gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında birinin fakirleştiğini görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fakir adam görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir fakire yardım etmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında fakir giydirmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendini fakir görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Kahve falında fakir insanlar görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü fakir görmek ana baba sözü dinlemeye, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fakirlere para vermek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir