AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına dua okumak

Kahve falında başkasına dua okumak

Kahve falında başkasına dua okumak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına dua okumak gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında tefriciye duası okumak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Kahve falında namaz duaları okumak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında salli barik duasını okumak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli dua okumak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında izaca duasını okumak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amentü dua okumak sonra kendi işini kuracağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmak dua okumak bir akrabadan hata görüleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rabbenağfirli duasını okumak yeni bir ilişkiye başlayacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir