AnaSayfa / Genel / Kahve falında züleyha görmek

Kahve falında züleyha görmek

Kahve falında züleyha görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında züleyha gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında zülkarneyn görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zülfikar kılıcını görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında zülfikar kolyesi görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında züleyhayı görmek işinden uzaklaşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında zülfikar takmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zülfikar görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zülüm görmek yüzünde güller açacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında zülfikar kılıcı görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir