AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağlı ekmek görmek

Kahve falında zeytinyağlı ekmek görmek

Kahve falında zeytinyağlı ekmek görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağlı ekmek gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında zeytin ekmek yemek görmek karşılığını bulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Kahve falında peynir zeytin ekmek görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalettir.

Kahve falında ekmek zeytin görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek aile içindeki huzurun kaçacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin peynir ekmek yemek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinli ekmek işinden evine gidip geleceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve zeytin görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, günah işlemekten korunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir