AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarfla para almak

Kahve falında zarfla para almak

Kahve falında zarfla para almak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, parasal krizler yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zarfla para almak gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında zarfın içinde kağıt para görmek hayırlı ve güzel olacağına, kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zarf içinde para görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zarf içinde kağıt para almak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında para zarfı görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para dolu zarf görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında içinde para olan zarf görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zarf içinde para bulmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir