AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışı görmek

Kahve falında yurtdışı görmek

Kahve falında yurtdışı görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yurtdışı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yurtdışına gittiğini görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin yurtdışına gittiğini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatılı yurt görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yurtdişina çikmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışına olmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yurtdışını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yurtta kaldığını görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, mutluluğunun artacağına işaret eder.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir