AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük arabası görmek

Kahve falında yük arabası görmek

Kahve falında yük arabası görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, malların çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yük arabası gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında arabaya yük yüklemek gözünün yaşını sileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan yük indirmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yüklü araba kullanmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında arabayı yüklü görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, pek az kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü araba sürmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Kahve falında yüklü araba görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşya yüklü araba görmek yeni bir eve sahip olacağına, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında arabayla yük taşımak büyük atılımlar yapılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir