Kahve falında bal almak

Kahve falında bal almak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal almak gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında çerçevede bal görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında çam balı yemek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bal teknesi görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bal yağ görmek maddi olarak zayıflayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret eder.

Kahve falında ballı pasta yemek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilimlenmiş balkabağı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ballı gofret yemek kalbini tekrar hayata açacağına, kazancının bol olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top