AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve yavrusunu görmek

Kahve falında yılan ve yavrusunu görmek

Kahve falında yılan ve yavrusunu görmek mutsuz ve hasta olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında evde yavru yılan görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan yavrusunu öldürmek makam ve rızık sağlayacağına, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru yılan görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın yavrularını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yılan yavrusu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yavru yılan görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yavru siyah yılan görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yılan ve yılan yavrusu görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir