AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sokarak ölmek

Kahve falında yılan sokarak ölmek

Kahve falında yılan sokarak ölmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan sokarak ölmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında yılan öldürmeye çalışmak kötü kişilerle karşılaşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yılanı öldürmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında boz yılan öldürmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Kahve falında yolda yılan öldürmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, içinin de rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yılan öldürmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yılan öldürdüğünü görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, başarıların çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu yılan öldürmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında yılanı kürekle öldürmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir