Kahve falında yemek davetinde olmak

Kahve falında yemek davetinde olmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kazancın günden güne artacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek davetinde olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında yemeğe davetli olmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında yemekli davet görmek onlardan medet umacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek davetine gitmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında davet yemeği görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yemek daveti vermek onunla üzülüp, ağlayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek daveti verdiğini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe davet etmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı yemeğe davet etmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir