AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrulamış köpek görmek

Kahve falında yavrulamış köpek görmek

Kahve falında yavrulamış köpek görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Kahve falında yavrulamış köpek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında anne köpek ve yavrusunu görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında köpek yavrusu doğurmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında köpek yavrusu yıkamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Kahve falında yavru köpek dövmek namının yürüyeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında köpek yavrusu emzirmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kurt köpeği görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek yavruları sevmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yavru köpeğe ekmek vermek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir