AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında erkek görmek

Kahve falında yatağında erkek görmek

Kahve falında yatağında erkek görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kazancının epey düşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yatağında erkek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında bir erkeği yatakta görmek kolay yollardan kazanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında bi erkekle yatakta yatmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta yatan bir erkek görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta erkekle uyumak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yabancı erkek görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta bir erkekle yattığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağında yabancı erkek görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir