AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin şerif görmek

Kahve falında yasin şerif görmek

Kahve falında yasin şerif görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin de rast gideceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yalan söylemeyeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin şerif gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında yasini şerifi ezbere okumak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında yasini şerif okuduğunu görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında yasini şerifi ezberlemek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yasini şerifi okuduğunu görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yasini şerif dinlemek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasini şerif görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Kahve falında yasini şerifi okuyamamak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir