AnaSayfa / Genel / Kahve falında yardımcı kadın görmek

Kahve falında yardımcı kadın görmek

Kahve falında yardımcı kadın görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kendisine ev alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yardımcı kadın gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında bir kadına yardım etmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta kadına yardım etmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadına yardım ettiğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kadına yardım etmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bi kadına yardım etmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadından yardım istemek içine kapanacağına, şansının artacağına işarettir.

Kahve falında bir kadından yardım görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadına yardım etmek çıkış yolları bulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir