AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey olmak

Kahve falında üvey olmak

Kahve falında üvey olmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey olmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında üvey evlat görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey oğlunu görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üvey evlatlarını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında annenin üvey olduğunu görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üvey amca görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş üvey baba görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin üvey olduğunu görmek bol kazanç getireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında üvey anne olmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir