AnaSayfa / Genel / Kahve falında tiyatro olmak

Kahve falında tiyatro olmak

Kahve falında tiyatro olmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında tiyatro olmak gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında anfi tiyatro görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tiyatro bileti görmek satışların düşeceğine, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında tiyatroda oynadığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tiyatro oyuncusu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendini tiyatro sahnesinde görmek gönül yaralarının iyileşeceği, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amfi tiyatro görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında ünlü tiyatrocu görmek keyifli sohbetler edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tiyatro salonu görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir