AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı erkeği görmek

Kahve falında tanımadığı erkeği görmek

Kahve falında tanımadığı erkeği görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı erkeği gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle tanışmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın iki erkek görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlendiğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle evleneceğini görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir