AnaSayfa / Genel / Kahve falında sureler okumak

Kahve falında sureler okumak

Kahve falında sureler okumak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sureler okumak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında bi sure okumak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayetel kürsi suresini okumak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taha suresi okumak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fussilet suresini okumak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli sure okumak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ihlas suresini okuduğunu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında nas suresini okumak ancak yılmayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nun suresi okumak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir