AnaSayfa / Genel / Kahve falında sure okumak

Kahve falında sure okumak

Kahve falında sure okumak üzüntü duyacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, daha rahat para kazanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında sure okumak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında felak ve nas sureleri okumak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yasin suresinden ayet okumak malını ve canını riske edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elemtere suresi okumak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yanlış kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abese suresini okumak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında vel asr suresini okumak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında er rahman suresi okumak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında mümin suresi okumak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında fatiha sure okumak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir