AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin evine gelmesini görmek

Kahve falında sevgilinin evine gelmesini görmek

Kahve falında sevgilinin evine gelmesini görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, şansın yaver gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin evine gelmesini gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini kendi evinde görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini kendi evinde görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini evinde görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini evinde görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin evinde olmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evine girmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evini temizlemek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini evine gitmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir