AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakin olmak

Kahve falında sakin olmak

Kahve falında sakin olmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Kahve falında sakin olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında sakin köpek görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek sakinleştirmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında sakin bir deniz görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakinleştirici içmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında sakin boğa görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sakin kedi görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği sakinleştirmek yenileneceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında sakin denizde yüzmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir