AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını boyattığını görmek

Kahve falında saçlarını boyattığını görmek

Kahve falında saçlarını boyattığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını boyattığını gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında eşinin saçını boyalı görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı siyaha boyalı görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçı rengarenk boyatmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını boyalı görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçın sarıya boyanmasını görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları boyalı görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını pembeye boyatmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir