AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını boyanmış görmek

Kahve falında saçlarını boyanmış görmek

Kahve falında saçlarını boyanmış görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını boyanmış gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında saçlarının kızıla boyandığını görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Kahve falında saçın kızıla boyandığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kuaföre gidip saç boyatmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kızıl renge boyatmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında saçını pembeye boyatmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında saçları sarıya boyatmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında saç boya görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kırmızı boyalı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir