AnaSayfa / Genel / Kahve falında ravzada namaz kılmak

Kahve falında ravzada namaz kılmak

Kahve falında ravzada namaz kılmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, moralinin yerine geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ravzada namaz kılmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kadının cuma namazı kıldığını görmek iyi geçiminin devam edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında normal namaz kılmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeriyede namaz kılmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta namaz kılmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak girilen yolda zarar edileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında açık saçla namaz kılmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bunun farkına varacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde namaz kılmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yerine namaz kılmak bereketin eksileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir