AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynirli görmek

Kahve falında peynirli görmek

Kahve falında peynirli görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında peynirli gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Kahve falında zeytin peynir ekmek yemek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında peynirli börek yemek görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir yiyen birini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş peynir görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında peynir görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında peynirde kurtçuk görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu peynir görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu peynir yemek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir